fbpx
Bijna!
loading...

Halloween fotoshoot

18th September 2020

Halloween

Special: Halloween

'Haunted Portraits' een zelf ontworpen set in Halloween stijl.

Halloween leeft (nog?) niet zo in Nederland. Ik snap het, we hebben Sint-Maarten en dat is genoeg voor de meerderheid.
Met de komst van vele expats is Halloween komen overwaaien en een stuk populairder geworden, vooral ook onder winkeliers en ondernemers. Mooi! Vind ik. Ik ben namelijk he-le-maal gek op Halloween, en dat gaat helemaal terug naar toen ik een kind was. Heksen, doodshoofden, vampiers, spookhuizen, oude vintage spullen.. behalve zombies. Ja. 

Dus het was te verwachten dat sinds het openen van mijn studio er absoluut ook een Halloween setting zou komen. Ik bedenk altijd eerst wat voor soort sfeer ik wil hebben. Hoe moet het voelen voor de persoon die de set binnen komt lopen? Ik kan nu natuurlijk een mooi verhaal neerzetten over moodboards, maar die maak ik niet. Alles wordt opgeslagen in mijn brein en dat komt er pas uit als ik echt bezig ben. Chaotisch, ik weet het. Ha! Maar moodboards werken voor mij niet omdat ze limiterend zijn. Als ik dat ene niet vind wat ik in mijn hoofd heb, dan staat het er niet op?! Nah, in mijn hoofd kan alles en vanuit daar werk ik het uit. 

Ik zag voor mij een Haunted Mansion, verouderd, donker en volgroeid met groen. Zo een die er al heel lang staat waardoor de natuur het huis maar overneemt. Waar het stoffig is en af en toe wat beweegt in de hoekjes. Alles kan er wonen, weet jij veel! Behalve zombies. Die niet. Brr.

Het eindresultaat komt heel dicht in de buurt van wat ik voor mij zag, dus missie geslaagd. 

Gedeeld op: Bored Panda

Kijk je mee naar de foto’s die gemaakt zijn van Runa en mijn Muse Guanita? 

 

 

 

 

 

 

Je kan je nog aanmelden voor een (mini) fotoshoot!