fbpx
Bijna!
loading...
Bewegend beeld

Film.

Next level familie portretten - 
Raven and the cats introduceert: Familie Films.

Next Level Familie portretten: Film.

We maken allemaal leuke, schattige en gekke smartphone filmpjes van onze kinderen en we weten allemaal hoe het voelt als je jaren later de filmpjes terug kijkt. De tijd gaat zo snel dat je details vergeet, die met het zien van de filmpjes weer helemaal terug komen. Maar sta je er zelf wel op? Kunnen de kinderen jou ook terug zien als ze later groot zijn? Wil je de knuffels die je toen voelde kunnen terug zien zodat ze nooit vergeten kunnen worden? 
Dat kan nu met een uniek familie video portret. Leg je familie voor altijd vast met mooie cinematische beelden samen met gelicenseerd muziek.

Tegenwoordig draait steeds meer en meer om bewegend beeld. TikTok, Instagram Reels en Stories, Pinterest, Facebook Stories… overal komen bewegende beelden langs en dit is om een reden; het blijft namelijk beter plakken in iemand hoofd. Als je bewegende beelden in combinatie met muziek ervaart, voelt dit net even dieper dan statische beelden. 

 

Mini clip

Familie Film Clip

Familie Film Clip

2017-2020

Videoclip

Wat voor films zijn er?

Mogelijkheden

Waar zou je foto’s van laten maken? Je zwangere buik? Je kindje(s) en gezin? Je pasgeboren baby? Jij en je liefde, misschien ben je net verloofd of net zwanger en wil je dit op een unieke manier delen? Nou, dan kun je er ook een extra dimensie aan geven en een cinematische film clip laten maken. Next level familie portret… 

Eigen idee? Mail me! Ik sta open voor een heleboel.

Film Clip 1-2

Op een buiten locatie 
1 uur video opnemen
1 a 2 minuten cinematische beelden

Share Button

Film Clip 3-4

Op een buiten locatie 
1,5 uur video opnemen
3 a 4 minuten cinematische beelden

Share Button

Videoclip

Ben je muzikant en wil je een videoclip? Je kan mij een mail sturen met je ideeën en ik denk graag met je mee. Vervolgens kan ik een op maat gemaakte offerte leveren.

Share Button

Details

 

– De film clips duren tussen de 1 a 2 minuten of 3 a 4 minuten
– Je plek wordt pas volledig gereserveerd na de aanbetaling en het tekenen van het contract.
– De muziek is gelicenseerd. 
– Aanmelden en prijzen via contact formulier.

Aanmelden Film

Share Button