fbpx
Bijna!
loading...
Bewegend beeld

Film.

Next level familie portretten - 
Raven and the cats introduceert: Familie Films.

Next Level Familie portretten: Film.

We maken allemaal leuke, schattige en gekke smartphone filmpjes van onze kinderen en we weten allemaal hoe het voelt als je jaren later de filmpjes terug kijkt. De tijd gaat zo snel dat je details vergeet, die met het zien van de filmpjes weer helemaal terug komen. Maar sta je er zelf wel op? Kunnen de kinderen jou ook terug zien als ze later groot zijn? Wil je de knuffels die je toen voelde kunnen terug zien zodat ze nooit vergeten kunnen worden? 
Dat kan nu met een uniek familie video portret. Leg je familie voor altijd vast met mooie cinematische beelden samen met gelicenseerd muziek.

Tegenwoordig draait steeds meer en meer om bewegend beeld. TikTok, Instagram Reels en Stories, Pinterest, Facebook Stories… overal komen bewegende beelden langs en dit is om een reden; het blijft namelijk beter plakken in iemand hoofd. Als je bewegende beelden in combinatie met muziek ervaart, voelt dit net even dieper dan statische beelden. 

 

Familie Film Clip

Familie Film Clip

Mini clip

Videoclips

Videoclip

Studio sesh

Promotiefilm

Tijdlijn Film, 2017-2020

Wat voor films zijn er?

Mogelijkheden

Waar zou je foto’s van laten maken? Je zwangere buik? Je kindje(s) en gezin? Je pasgeboren baby? Jij en je liefde, misschien ben je net verloofd of net zwanger en wil je dit op een unieke manier delen? Nou, dan kun je er ook een extra dimensie aan geven en een cinematische film clip laten maken. Next level familie portret… 

Eigen idee? Mail me! Ik sta open voor een heleboel.

Tijdlijn Film

Het is waar.. de tijd gaat echt snel. Ik heb gemerkt dat ik enorm blij ben dat ik de kinderen vaak gefilmd heb en zo een tijdlijn heb kunnen creëren met de mooiste beelden van hun opgroeien. Het leuke is dat het echte beelden zijn, precies zoals ze toen waren. Het leek me leuk om dit ook aan te bieden aan andere families! Ik kom dan een aantal keer per jaar langs ( we spreken van te voren af hoevaak etc) en na 3, 5, of nog meer jaar – heb je een enorm mooie cinematische film waar je je kinderen ziet opgroeien. Een investering waar je later vaak nog naar zult kijken, en de kinderen zelf ook. Interesse? Stuur mij een mailtje.

Film Clip 1-2

Op een buiten locatie 
1 uur video opnemen
1 a 2 minuten cinematische beelden

Share Button

Film Clip 3-4

Op een buiten locatie 
1,5 uur video opnemen
3 a 4 minuten cinematische beelden

Share Button

Tijdlijn film

Een paar jaar uit het leven van je kind, je relatie, je huisdier… wat dan ook. Het kan. Aangezien dit een persoonlijke plan is, kan je mij het beste even een mailtje sturen zodat we alles kunnen doornemen. 

Share Button

Videoclip

Ben je muzikant en wil je een videoclip? Je kan mij een mail sturen met je ideeën en ik denk graag met je mee. Vervolgens kan ik een op maat gemaakte offerte leveren.

Share Button

Details

 

– De film clips duren tussen de 1 a 2 minuten of 3 a 4 minuten
– Je plek wordt pas volledig gereserveerd na de aanbetaling en het tekenen van het contract.
– De muziek is gelicenseerd. 
– Aanmelden en prijzen via contact formulier.

Aanmelden Film

Share Button